Info Bert Kookt

Info

Je kunt “BertKookt” inhuren om bij je thuis uitgebreid te komen koken.
Daarnaast is er de mogelijkheid voor kleinschalige catering op locatie.

Beschrijving
Ik ben Bert Halman, ik heb jarenlang gewerkt in de horeca als Chef-kok bij o.a. Grand hotel Wientjes in Zwolle en Herberg de Klomp op het landgoed Vilsteren.
Tijdens mijn werk heb ik ruime ervaring opgedaan in het koken met verse en seizoensgebonden producten. Mijn voorkeur gaat uit naar het gebruiken van producten die hun oorsprong hebben in een gezonde en duurzame omgeving.
Op 1 augustus 2014 ben ik begonnen als zelfstandige.
U kunt mij inhuren als “thuiskok” die in uw eigen keuken een menu zal bereiden wat ik van tevoren met u heb afgesproken.
Ik verzorg de inkoop en doe alle voorbereidingen, zodat u met uw gezelschap een rustige, gezellige en culinaire avond zult hebben.
Alle gerechten kunnen worden geserveerd op uw eigen serviesgoed of op het servies dat ik meeneem.
De wijn kunt u zelf inkopen, maar u kunt dit ook door mij laten verzorgen, zodat ik kan zorgen voor een passend wijnarrangement.

Mocht het gezelschap groter zijn dan acht personen dan kan ik desgewenst een gastvrouw meenemen die de gehele bediening verzorgt.

Uiteraard is aan het einde van het diner uw keuken weer zoals ik hem aantrof.

logo Bert kookt