Voorbeeld menu

 cropped-logo-Bert-kookt.jpg
Alle menu’s worden in overleg met de gast gemaakt en zijn afhankelijk van het aanbod van het seizoen.
Amuse (aangeboden door Bert)
*******
Salade met licht gerookte filet van het Gaasterlands kruidenvarken met een compote van groene appels
en een mayonaise met grove mosterd van “De wijndragers” uit Zwolle
*******
Een heldere bouillon en een gebonden soep van venkel
geserveerd met “pompernikkel” van roggebrood en zachte geitenkaas
******
Kwartel op verschillende manieren bereid; gekonfijt pootje, gerookt borstje en gebakken eitje
met een schuim van aceto balsamico
******
Gebakken Hollands ree met eekhoorntjesbrood, een jus van appel en aardappel
******
Een keur aan verschillende Hollandse kazen met een compote van pruimen
*****
Frambozen gemarineerd in speltjenever en stevia, stilstaand gevroren ijs van framboos
en een crème van mint
Prijs indicatie:
3 gangen 39,50 euro per persoon
4 gangen 49,50 euro per persoon
5 gangen 59,50 euro per persoon
6 gangen 69,50 euro per persoon
Wijn arrangementen kunnen in overleg geregeld worden.
Verder betaalt u alleen de uren die ik bij u aanwezig ben en zorg ik zelf voor de inkoop en voorbereidingen van het menu.
 Reiskosten en tijd worden berekend buiten een straal van 10 km