Gastenboek

40 gedachten over “Gastenboek

 • 16 april 2024 om 10:39
  Permalink

  Zaterdag 13 april 2024 heeft Bert voor ons een heerlijk diner verzorgd op locatie. De kleintjes konden nog even spelen, terwijl wij met het voorafje bezig waren. En toen de kleintjes eenmaal op bed lagen, konden wij in alle rust genieten van dit heerlijke diner. Complimenten en zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 • 24 april 2023 om 16:25
  Permalink

  Oktober 2021 werden wij verrast met een private diner voor ons 40 jarig huwelijk , aangeboden door onze kinderen, gekookt door Bert.
  We hebben met onze kinderen heerlijk gegeten.
  Dit jaar hadden wij een familie etentje en onze gedachte ging gelijk uit naar Bertkookt .
  Ook deze keer was het weer zeer goed.
  We zien elkaar vast nog een keer !

  Beantwoorden
 • 23 april 2023 om 16:07
  Permalink

  Zaterdagavond (22 april) heeft Bert bij ons thuis voor 8 personen een private dinner verzorgd. Vier gangen met heerlijke gerechten. Bert is een topchef, onderhoudend en tijdens onze, soms emotionele gesprekken, discreet op de achtergrond en met een mooie timing de gerechten serveren. We hebben een topavond gehad. Bert, veel dank en we bevelen je van harte aan!

  Beantwoorden
 • 23 april 2023 om 10:43
  Permalink

  We hebben als familie genoten van een heerlijk diner thuis! Heerlijke gerechten, fijne kok. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader dus!👍👍

  Beantwoorden
 • 15 maart 2023 om 08:26
  Permalink

  Gister op locatie in Zwolle van een zeer smakelijk hapjes-diner-buffet mogen genieten. Allerlei gerechten met fijne smaken, goed warm, kleurrijke variatie en ruim voldoende . En geserveerd met een welgemeende glimlach!

  Beantwoorden
 • 9 januari 2023 om 22:21
  Permalink

  Bert heeft voor ons een lunchbuffet voor 16 personen verzorgd. Heerlijke soep enz. Voortreffelijk buffet met diverse lekkers en toetjes. Mijn gasten waren tevreden.
  De bediening en het buffet hebben we zelf neergezet.
  Kortom prima.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.