Gastenboek

39 gedachten over “Gastenboek

 • 5 december 2022 om 12:19
  Permalink

  We hebben afgelopen vrijdag voor de tweede keer genoten van “heerlijk uit eten in eigen huis”! Het eten was voortreffelijk, alles wordt geregeld, geen gedoe vooraf, geen afwas na de tijd, en je hoeft niet meer op je fiets of in de auto te stappen. Kortom, voor herhaling vatbaar!!! Bert, nogmaals bedankt!

  Beantwoorden
 • 1 november 2022 om 16:56
  Permalink

  Bert heeft op een locatie in Blokzijl voor 17 eters de sterren van de hemel gekookt. We hebben het er nog regelmatig over. Het was dus ongelofelijk lekker en daarnaast was het een plezier om zaken te doen met Bert.

  Beantwoorden
 • 11 juli 2022 om 12:15
  Permalink

  Bert verzorgde zaterdag jl het 21 diner van mijn dochter voor 17 personen, het was fan -tas -tisch
  Stiekem had hij al rekening gehouden met de vegetariers die er last minute nog bijkwamen en extra paling voor t feesrvarken geregeld
  Het was super het eten de vriendelijke bediening de opmaak en nadien de keuken spic en span
  Zo jammer dat deze super Bert in september niet weer kan komen

  Beantwoorden
 • 24 juni 2022 om 12:48
  Permalink

  Wat een top dag hebben wij gehad, eentje met een goudenrand.
  En dat kwam zeker niet alleen door het prachtige weer en de lieve gasten, maar zeker mede dank zij BERT en z’n team
  Wat jij voor ons hebt klaar gemaakt was geweldig, heerlijke TAPAS van 11 gangen.
  Graag wil ik BERT bij u allen aanbevelen.
  Veel succes en graag tot een volgende keer Bert.
  DANKJEWEL

  Beantwoorden
 • 31 mei 2022 om 22:20
  Permalink

  Het is een wat late reactie van mijn kant, ik had namelijk het gasten boek niet gezien. Bij mijn pensionering, mocht ik van mijn werkgever, gaan uiteten met mijn familie. Helaas het was nog in de naweeën van de coronatijd en we hadden net een derde kleinkind erbij gekregen, dus kwam het idee om een thuiskok in te huren. Na wat zoeken op internet, kwam ik op de webpagina van Bert, heel inspirerend en heb direct contact opgenomen. Na een plezierig gesprek, hebben we een afspraak gemaakt bij mij thuis, mede ook om hem te laten zien wat de werkplek zou worden en waar we het diner zouden kunnen uitserveren. Zo gezegd, zo gedaan, werd een datum geprikt. We hebben een geweldige avond gehad, met zeer goede, smaakvolle gerechten en op een professionele manier klaargemaakt en daarnaast ook nog een zeer sociale, betrokken persoon, die meedenkt en rekening houdt met de situatie van de avond. Bert bedankt, het was een top avond!!

  Beantwoorden
 • 29 mei 2022 om 18:15
  Permalink

  Tijdens een weekendje weg met de familie hebben we genoten van een heerlijk 4 gangen diner van Bert. Het eten was tóp en Bert is prettig gezelschap. Een aanrader en in ons geval een ideaal, aangezien de kindjes gewoon naar bed konden. Aanrader!

  Beantwoorden
 • 2 februari 2022 om 11:33
  Permalink

  Bert heeft afgelopen weekend voor mijn vaders 70e verjaardag een 4-gangen menu gekookt. Het was heerlijk, de producten en ingrediënten die gebruikt werden waren ontzettend lekker en alles bij elkaar was het een echte top ervaring! Ook het vegetarisch menu is erg in de smaak gevallen bij mijn zus.

  Erg leuk, kwalitatief goed, gezellig en echt top! 🙂

  Beantwoorden
 • 30 januari 2022 om 20:09
  Permalink

  In december hebben wij Bert benaderd om als verrassing voor een zieke vriendin met haar gezin thuis een viergangen menu te bereiden. Mijn vriendin was heel enthousiast en lovend over de kookkunsten van Bert!
  Vandaag mocht ik bij diezelfde vriendin zelf komen genieten van een heerlijk menu, bereid en verzorgd door Bert. Het was voortreffelijk, we hebben erg genoten van het heerlijke eten! Bert is niet alleen een geweldige kok, maar ook een prettige gastheer! Zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 • 6 december 2021 om 21:26
  Permalink

  Voor de verjaardag van onze moeder hebben we Bert uitgenodigd om bij haar thuis een vier gangen diner met bijpassende wijnen te verzorgen. We kenden Bert nog van zijn tijd als chef bij de Klomp in Vilsteren, al een aantal jaar geleden. Desondanks overtrof de hele ervaring al onze verwachtingen! De gerechten waren overheerlijk en van restaurant waardige kwaliteit. Geen doorsnee gerechten, maar echt bijzondere smaakcombinaties. De wijnen pasten er ook perfect bij en daarnaast was Bert een top gastheer. Al met al een geweldige ervaring en naderhand had Bert de keuken netjes schoon achtergelaten.
  Een mooi compleet verzorgd diner waarbij je een restaurant ervaring hebt in eigen huis. Een aanrader!

  Beantwoorden
 • 2 november 2021 om 11:14
  Permalink

  Ik heb al 2x mogen genieten van de overheerlijke gerechten van Bert.
  Bert is een top kok!
  Hij is professioneel en een gezellige blijerd.
  Wat ons betreft overtreft Bert een “uit eten” ervaring omdat je de kwaliteit van een toprestaurant en het gemak van totaal niets hoeven doen gewoon in je eigen huis haalt.

  Bedankt Bert!

  Beantwoorden
 • 10 juni 2021 om 11:16
  Permalink

  Beste Bert,

  In korte tijd hadden wij twee feestjes, namelijk een pensionering en een 40 jarig huwelijksfeest. Dit hebben wij thuis gevierd samen met het overheerlijke buffet van Bert Kookt. Het buffet smaakte fantastisch en er was volop keus. Bedankt voor je goede en heerlijke kookkunsten!

  Hartelijke groet uit Oldemarkt

  Beantwoorden
 • 3 mei 2021 om 23:03
  Permalink

  Mijn ouders en kinderen wilde ik graag verrassen om ze te bedanken voor hun hulp en steun in het afgelopen jaar. Een pianist had ik al, maar nu nog een kok die (ivm corona) bij mij thuis wilde koken. Het moest gewoon zo zijn dat ik achter Bert reed en het prachtige logo op zijn brandschone bus mij opviel. Toen ook zijn website veelbelovend was heb ik contact met hem gezocht. Bert is erg aardig, vrolijk en voorkomend in zijn contact. Hij was enthousiast over mijn idee en uit zijn mail met keuzemenu en opties als tafellinnen en wijnarrangement bleek dat hij goed naar mijn plan voor de verrassing geluisterd had.
  Het werd een avond om nooit te vergeten! We hebben heerlijk gegeten. Bert is een fantastische kok én gastheer. En hij kan heel goed meebewegen met de wensen, omstandigheden en wat er tijdens de avond gebeurd.
  Daarnaast is hij of rustig aan het werk op de achtergrond of juist gezellig aanwezig als we hem dingen over het diner of zijn werk vroegen. Zelfs met Zila, onze nieuwsgierige pup van 9 weken, had hij geen enkele moeite.
  Ik hoop dat ik nog eens een gelegenheid heb om hem te vragen en anders… verzinnen we een reden!
  Bert je bent een fantastische kok!

  Beantwoorden
 • 19 april 2021 om 21:24
  Permalink

  Afgelopen weekend mijn 18de verjaardag gevierd. Ik heb een high wine georganiseerd en hiervoor was ik opzoek naar hapjes waarna ik uit kwam op Bertkookt. Na veel mogelijkheden en variaties van hapjes had Bert een voorstel gedaan, wat er erg goed uit zag. Erg goede service, de hapjes werden geleverd op bordjes wat er echt mooi uit zag, naast het aankleden van de tafel hoefde ik zelf amper meer iets te doen! Naast hoe mooi het er uit zag was het ook echt heerlijk! Was echt boven mijn verwachtingen. Ik raad Bert zeker aan iedereen aan!
  Nogmaals bedankt Bert!!

  Beantwoorden
  • 22 april 2021 om 22:05
   Permalink

   Ceciel,
   Dank je wel voor dit mooie compliment

   Beantwoorden
 • 21 augustus 2020 om 15:59
  Permalink

  Afgelopen jaar heb ik Bert gevraagd om de catering voor ons personeelsuitje te willen regelen. Dat was super geregeld!
  We hadden het Woldhuisje afgehuurd en daar hebben we genoten van een heerlijke 3- gangen menu.
  Naast dat Bert heerlijk kan koken, is hij ook een fijne gastheer. Hij is heel prettig in de omgang met zijn gasten.
  Vandaar dat ik hem nogmaals heb gevraagd om een diner samen te stellen voor mijn schoonouders. Zij waren 50 jaar getrouwd en konden geen feest geven, vanwege de Corona epidemie.
  We werden blij verrast met een 4- gangen menu.
  Mijn schoonouders waren erg enthousiast en hebben heerlijk gegeten.
  Een mooie afsluiter van een fijne dag samen!
  Bert maakt gebruik van allemaal verse producten, die hij zorgvuldig uitzoekt en klaarmaakt. De kwaliteit is zeker te proeven!
  Echt een aanrader!
  Bert succes met je passie en wie weet tot in januari?? (Weer een feestje in het vooruitzicht)

  Beantwoorden
 • 13 februari 2020 om 11:34
  Permalink

  Mijn 70ste verjaardag heb ik thuis in Dalfsen gevierd met de voltallige familie.
  Bert heeft voortreffelijk gekookt. De tafels zagen er prachtig uit en de keuken was totaal opgeruimd na vertrek. Chapeau!

  Herman Noordman, Dalfsen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.