Gastenboek

39 gedachten over “Gastenboek

 • 16 december 2019 om 07:54
  Permalink

  Echt een super avond gehad! Als verassing hadden wij Bert gevraagd voor ons te koken. Het viel erg in de smaak. Vooraf alle wensen besproken, waarna we binnen een week een menu voorstel kregen. Als er dan toch nog iets was dat niet genoemd was, was het geen enkel probleem dit nog aan te passen. Het eten was echt heerlijk en de borden waren erg mooi opgemaakt. Aan het einde van de avond zorgt Bert dat alles weer keurig netjes achter gelaten word. Al met al, een echte aanrader!

  Beantwoorden
 • 12 augustus 2019 om 15:18
  Permalink

  Op zaterdagmiddag, 13 juli vierden wij mijn verjaardag eens een keer met een lunch met 11 vriendinnen. Géén mannen over de vloer dit keer ! Ik had me wel uitgesloofd met het fraai aankleden van de tafel, maar verder hoefde ik niks te doen. Bert had alles de avond tevoren voorbereid en Vera en Fokkelien verzorgden een geweldige lunch van weckpotjes met sla , biologische komkommersoep, rode biet met coquilles, snoekbaarsfilet, biologische hangop met gemarineerd roodfruit en dat alles versierd met “eetbare bloemetjes” . Het was een gesnater en gesmikkel van jewelste en we zullen deze fantastische lunch niet gauw vergeten ! Vakwerk Bert, bedankt !

  Beantwoorden
 • 8 september 2018 om 09:44
  Permalink

  Gisteravond heeft Bert voor ons (4 vrienden) heerlijk gekookt. Het eten en de sfeer was zo goed dat het op een bepaald moment zelfs voelde alsof we in een echt restaurant waren. Bert heeft goed geluisterd naar de dieetwensen en de gerechten waren stuk voor stuk heerlijk. En tussendoor wordt er afgewassen, zodat hij aan het eind de keuken weer opgeruimd en schoon achter kan laten. Fijn dat ik dit met Bert nog heb kunnen regelen in een week tijd. Dank je, Bert, voor de fantastische avond!

  Beantwoorden
 • 8 april 2018 om 21:49
  Permalink

  Wauw Bert wat hebben wij genoten van een heerlijke avond met onze vrienden. Wat jij op tafel hebt gezet was echt heel erg lekker! Het zag er prachtig uit, de smaken waren super. Nogmaals dank en we bevelen je aan iedereen aan. Groet Simone

  Beantwoorden
 • 19 februari 2018 om 17:38
  Permalink

  Op 3 februari heb ik mij 50ste verjaardag gevierd op Kasteel Olt Stoutenburght in Blesdijke.
  Dankzij Bert was het een zeer geslaagd feest. Bert had de bovenverdieping prachtig ingericht en de gasten hebben heerlijk genoten van het lekkere eten dat door Bert en Vera werd geserveerd. Niet gemakkelijk aangezien Bert dit allemaal op een andere locatie moest bereiden omdat het kasteel hiervoor geen gelegenheid biedt. Daar hebben wij ca. 45 mensen echter niets van gemerkt. Het was enorm lekker en het zag er fantastisch uit. Wij hebben veel complimentjes gehad van onze gasten. Ook de hapjes later beneden waren heerlijk. De samenwerking van te voren en na afloop was ook heel prettig. Het is makkelijk om te overleggen met Bert en hij komt ook met goede ideeën. Bert nogmaals heel erg bedankt voor het slagen van mijn verjaardagsfeest!

  Beantwoorden
 • 5 juni 2017 om 15:00
  Permalink

  Bert heeft op 3 juni een fantastisch buffet verzorgd op het Kasteel Olt Stoutenburght in Blesdijke.
  Het was een verrassingsfeest ter ere van mijn 50 jarig bestaan.
  Een verrassing was het!
  Tot op de puntjes was alles goed voorbereid, de smaak prima. Keurig verzorgd en authentieke hapjes bij het avondfeest. Zeer gevarieerd aanbod. De gasten waren erg enthousiast over het eten.
  Een aanrader!
  Bert ontzettend bedankt voor je inzet. Voor, tijdens en na het eten. Je bent er maar druk mee geweest. Een KOK met PASSIE voor het VAK.

  Beantwoorden
 • 31 januari 2017 om 20:08
  Permalink

  Met 30 mensen hebben we genoten van een heerlijk diner aan huis. Van tevoren had ik een prettig overleg met Bert om alles door te spreken. Bert heeft een menu voorgesteld met diverse gangen en amuses incl. wijn. Dit heb ik zonder aanpassingen overgenomen. Het was heerlijk. Diverse kleine gerechtjes per gang, waardoor er voor iedereen wat lekkers bij zat. Het was een erg fijne avond door Bert en de dames volledig zelfstandig verzorgt. Ik had daardoor alle tijd voor mijn gasten. En na afloop was de keuken weer helemaal opgeruimd, erg fijn!
  Bert, dankjewel voor je goede zorgen. Ik kan je iedereen aanbevelen!

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 19:48
  Permalink

  Op 1 oktober jl heeft Bert voor ons gekookt. Had een heerlijk diner voorbereidt we hoefden alleen maar de tafel te dekken en aan te schuiven. We zijn met zo’n 30 personen en dat is best een grote groep. Hier had Bert geen moeite mee. Alle gerechten waren even heerlijk en goed warm. We zijn voor de tweede keer in Stroodrie geweest en op aanraden van Ton de beheerder hadden we Bert Kookt ingehuurd. Wat ons betreft volgend jaar weer. Hebben een heerlijke avond gehad! Groeten familie Zomer.

  Beantwoorden
 • 17 juli 2016 om 19:32
  Permalink

  Op 31 mei een diner voor 24 personen thuis laten verzorgen door Bert.
  Het eten was echt fantastisch!! En tot in de puntjes was alles verzorgd. Wijnglazen, mooie borden, servies en ook de presentatie op het bord was super. Alle gasten hebben enorm genoten en de reacties waren dan ook erg positief! Een heerlijk diner thuis, waarbij je zelf alleen de gasten hoeft te ontvangen en verder zelf nergens zorgen om hoeft te maken. De dranken hadden we zelf ingekocht en werden door de bediening geserveerd. Al met al was het een stuk voordeliger als uit eten en nog veel intiemer en gezelliger (en lekkerder!!!) ook! Bedankt Bert & Vera!

  Beantwoorden
  • 17 juli 2016 om 19:39
   Permalink

   Bedankt Aafke voor dit leuke stukje, wij hebben ook genoten…

   Beantwoorden
 • 1 juni 2016 om 21:05
  Permalink

  Bert,
  Om onze opening, van ons nieuwe bedrijfspand, wat extra’s te geven kwamen we op het idee om Bertkookt te vragen om in onze showroom live te koken. Daarnaast heb je voor onze gasten de hapjes verzorgd. Dit was echt een enorm succes! Onze gasten genoten van alle heerlijke hapjes en vooral het koken in onze showroom zorgde voor een bijzondere sfeer.Ter plekke bereidt eten smaakt natuurlijk extra lekker. De hapjes waren net even anders dan anders maar toch toegangkelijk voor het brede publiek.Van alles was voldoende en we kijken terug op een fijne samenwerking. Ook een dikke pluim voor de dames van de bediening. Onze gasten zijn (culinair) in de watten gelegd. Al met al een groot succes!
  Van A tot Z perfect geregeld. Bert, bedankt!!!

  Jan en Nienke van der Kamp
  Bespaarpartner Steenwijk
  Dé specialist in zonne-energie

  Beantwoorden
 • 24 mei 2016 om 09:17
  Permalink

  Wat hebben wij een heerlijke avond gehad, geheel verzorgd door Bert. Wij, 7 collega verpleegkundigen werden opgewacht met een prachtig opgemaakte tafel en welkomsdrankje. We hadden het menu geheel aan Bert overgelaten wetende dat hij zijn producten uit de regio haalt. Een verrassingsmenu. Het voorgerecht was al zo lekker, reebouillon met Beerenburg en een geitenkaasbitterbal met roggebrood. Hierna mooi opgemaakt bord met een patè van zalm en gerookte forel met o.a daslookmayonaise. Maar vooral de gegaarde sucade en gebakken ree waren fantastisch, zo mals. Als toetjes liefhebber kwam ik aan mijn trekken, zelfgemaakt kaneelijs, bavarois van biologische yoghurt en een taartje van gekonfijte appels. Alles afgerond met koffie en chocolade. We hebben een zeer ontspannend avond gehad, veel gelachen, veel geluisterd en genoten. Bert stemde het opdienen geheel af op ons tempo. Bedankt!

  Beantwoorden
  • 24 mei 2016 om 14:43
   Permalink

   Beste Joke en collega’s
   Bedankt voor het leuke stukje, ik kijk ook terug op een gezellige avond.

   Beantwoorden
 • 15 februari 2016 om 17:22
  Permalink

  Op 13 februari j.l. vierde ik mijn 70ste verjaardag.
  Bert heeft allerlei heerlijke hapjes salades en vers gebakken brood met tapenade gemaakt.Er was veel variatie, in vlees en vis e.c.t.
  Op die avond was ik echt de gastvrouw, ik hoefde niets te doen alles liep op rolletjes
  Mijn gasten waren zeer verrast over al dat lekkers.
  De keuken was na afloop om door een ringetje te halen.
  Voor een feest kom ik dus bij BERT KOOKT.
  Dank je Bert wel voor alles.
  Groet Baukje.

  Beantwoorden
  • 15 februari 2016 om 19:16
   Permalink

   Beste Baukje,
   Heel erg bedankt voor deze leuke reactie.

   Beantwoorden
 • 7 oktober 2015 om 11:41
  Permalink

  Onlangs heeft Bert een avond voor ons gekookt tijdens een familiedag. Het overleg vooraf met Bert verliep perfect! Bert heeft het menu geheel afgestemd op onze wensen en kwam daarbij met verrassende en culinaire gerechten van het seizoen.
  Vooraf aan het diner is door Bert en zijn collega de tafel prachtig en volledig gedekt. Het servies e.d. heeft hij allemaal verzorgd. Het diner verliep perfect, geheel volgens afspraak was de eerste gang klaar en deze volgden elkaar in een mooi tempo op. We hebben erg lekker en ongedwongen gegeten. Na het diner heeft Bert de keuken weer netjes achtergelaten.
  Een aanrader!

  Beantwoorden
 • 16 september 2015 om 22:05
  Permalink

  Dankzij een top kok een top avond gehad !!
  Aanrader voor iedereen !

  Beantwoorden
 • 16 september 2015 om 21:31
  Permalink

  Nette site Bert, mooi dat de contact buttons en de media links nu werken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.